napelem nagykereskedelem

Együtt a környezettudatos jövőért: termékpalettánk napelemekkel és inverterekkel bővült

Ahogy azt te is tudod, a környezetvédelem egy olyan téma, ami mellett a világ és a vevőid már nem tudnak elmenni. Egyre többen voksolnak zöld energiákra, hiszen nem akarják tovább növelni a karbonlábnyomukat, ráadásul az Európai Unió támogatásokkal könnyít a környezettudatos berendezésekre vágyó háztulajdonosok pénztárcáján.

Most már nálunk is lehetőséget kapsz arra, hogy profi, garanciális és minőségi napelempanelekkel és inverterekkel nyűgözd le a vásárlóidat. Válassz napelem- és inverter kínálatunkból vállalkozásod portfóliójába, hogy a legmagasabb minőségű rendszereket kínálhasd a vevőidnek!

Most ugrik a majom a vízbe…

ezen napelem márkák ajánlataiból tudsz kedvedre válogatni:

 • Jinko Solar 

A Tier 1 kategóriájú Jinko Solar napelemek minőség tekintetében piacvezetőnek számítanak. Ugyanis széleskörű kutatómunkájuknak köszönhetően a leginnovatívabb megoldásokkal dolgoznak napelemeik gyártásánál. A nagy teljesítmény egyenesen garantált a cég termékeinél, hiszen a polikristályos 60 cellás elrendezés és a 4 sínes cella mezők biztosítják az akár 275Wp teljesítményt is.

 • Risen Solar Technology

A Risen Solar Technology a 6. legnagyobb napelem gyártó cég a világon, napelemeik szintén  Tier 1 kategóriások, ami garancia magas minőségükre. A Risen Solar elemek híresen költséghatékonyak és nagy teljesítménnyel rendelkeznek. Gyártásukban a környezetvédelem az egyik elsődleges szempont, ezt a vállalat ISO14001 minősítése is bizonyítja.

 • Canadian Solar

A Canadian Solar szintén Tier 1 minősítésű szilíciumtömböket, szilíciumlapokat, napelemes modulokat és napelemes rendszereket kínál. Napelemeikben a felezett cella technológia segítségével a teljes panel hatásfoka és teljesítménye a maximumra tud nőni. A vállalat szakemberi szoros kapcsolatot tartanak a célközönségükkel, ezért könnyedén ki tudják szolgálni a lakossági igényeket.

 • Hyundai

A Hyundai napelemeinél többféle modern innovációt is bevetnek annak érdekében, hogy termékeik magas minőséget képviselhessenek. A perc zsindely fejlesztésnek köszönhetően magas teljesítménnyel, ugyanakkor alacsony besugárzással rendelkeznek. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy kevesebb panel is elegendő belőlük ahhoz, hogy fedezni tudják egy háztartás fogyasztását. Ráadásul a Hyundai napelemek rendkívül költséghatékonyak, emiatt a magas minőségért nem kell egy vagyont otthagynia a vevőnek.

 • JA Solar 

A JA Solar egy nemzetközi viszonylatban is híres, kínai óriásvállalat, ami nem bízza a véletlenre napelemei minőségét. A legújabb technológiákat szinte azonnal alkalmazza a gyártási folyamatában, amivel mindig modern napelemeket tud előállítani. Termékeiket nagy számban gyártják, ezért alacsony áron tudják őket kínálni az érdeklődőknek.

 • QCells

A QCells napelemeiben egyesül a német szakmai tudás és a költséghatékony koreai gyártási folyamat. Széles körben híresek innovatív fejlesztéseikről és prémium minőségű termékeikről, amik nagy teljesítménnyel bírnak. Ezt a tulajdonságot a Q.antum technológiának köszönhetik, amit a legtöbb napelemnél alkalmaznak.

 • Viesmann 

A vállalat Tier 1 kategóriás napelemei mögött rejlő szakértelem garantált, ugyanis közel 40 éve gyártanak napelemeket. Abban az esetben kifejezetten előnyös lehet a Viesmann napelemei mellett dönteni, ha a fűtőrendszert is a vállalat termékeiből építették ki, hiszen a napelemeket úgy fejlesztették ki, hogy a fűtőrendszerrel egymás munkáját segítve tudjon együttműködni.

 • Trina Solar 

A Trina Solar a világ egyik legnagyobb napelem gyártója, és ennek megfelelően atombiztos tőke áll mögötte, ami folyamatos fejlesztési munkálatokat tesz lehetővé. A napelemeik egyik legérdekesebb tulajdonsága, hogy akár okostelefonról vagy számítógépről is nyomon követhetjük a teljesítményüket.

 • DAH Solar 

A DAH Solar kiváló minőségű napelemeket gyárt a piacra. Minden egyes modellt mérnöki pontossággal és alapos kutatómunkával alkotnak meg, hiszen nagyon fontos a vállalat számára a folyamatos innováció. A prémium kialakításra bizonyíték a TUV, a CE, a CEC, az INMETRO, és a FIDE minősítés is.

 • Jetion Solar

A Jetion Solar a napelemipar egyik legnevesebb kínai szereplője, emellett elkötelezett a PV modulok innovatív kutatásának és fejlesztése mellett. 2020-ban hivatalosan is bemutatták az egyik legnagyobb hatásfokú PV rendszert – a “Jeniü X” szériát. Gyártásánál nagy sűrűségű összekapcsolási technológiát használtak, csökkentve a cellák árnyékolásának több mint 20% -át és a gyűjtősín 65% -át.

 • Longi Solar 

A Longi Solar olyan prémium minőségű napelemeket gyárt, amik időtállóak és felveszik a versenyt a magasabb árkategóriában lévő napelemekkel is. Elkötelezett amellett, hogy megőrizze vezető pozícióját a monokristályos szilíciumtermékek gyártásában, nagyobb hatékonyságot képviselve a globális napelem iparban.

Nyugi, az inverterekről sem feledkeztünk meg

 • Huawei 

A Huaweiről valószínűleg már a telefonjaik révén is hallhattál, ám ennél sokkal szerteágazóbb a munkássága. A vállalat a globális ICT és hálózatenergia-megoldások egyik piacvezető gyártója, ami invertereivel is a rendelkezésedre állnak.

Optimalizált inverterei segítségével 30%-kal magasabb energiatermelés érhető el. Ennek oka, hogy a hagyományos napelem rendszerekkel ellentétben a Huawei inverteres rendszereknél a legalacsonyabb teljesítményű panel nem minimalizálja a többi panel energiatermelését is. Ezáltal több energiát termel a ház tulajdonosának.

 • Sofar Solar 

A Sofar Solar az inverter piac egyik meghatározó kínai szereplője. A vállalatnak 9 leányvállalata van szerte a világon. A folyamatos fejlesztések és kutatások számukra prioritás, ezáltal invertereik magas minőséget képviselnek. A gyártásnál egy bizonyos „state-of-the-art” technológiát alkalmaznak, amitől a Sofar Solar inverterek mindig a legújabb gyártási folyamatok során tudnak elkészülni.

 • Solis

A vállalat nevét a „nap” spanyol fordítása után kapta. A Solis a Ginlong Technologies egyik leányvállalata, ami széleskörben elismert prémium minőségű invertereiről. A Solis inverterek egyik legnagyobb különlegessége, hogy a tervezésnél különösen odafigyeltek arra, hogy kialakításuk illeszkedjen egy ház kinézetébe. Ezáltal a Solis inverterek nemcsak, hogy prémium minőséggel rendelkeznek, de esztétikailag is beleolvad napelemes rendszerbe.

A bizonytalanság csökkentése a vérünkben van – fordítsd előnyödre te is

Biztos te is tapasztaltad már, hogy mivel a napelemes rendszer kiépítésének igencsak borsos ára van, a vásárlóid kétszer is meggondolják, mire költik a pénzüket. Vásárlás előtt mindig benne van a félsz a vevőben, hogy az adott termék neki nem fog beválni. Ez a jelenség több okból is létrejöhet: tartanak a pénzveszteségtől, a csalódástól és az időveszteségtől is.

Ez a zöld energiát előállító eszközöknél különösen igaz, hiszen újszerűségüknél fogva nemhogy a vásárolni vágyónak nincs tapasztalata ezekkel az eszközökkel, de nagy eséllyel az ismerősei többségének sincs. Ennél fogva csak vadidegen emberek tudására és tapasztalataira tudja alapozni a vásárlást, ami növelheti a bizonytalanságot az akár több milliós kiadás esetén.  Márpedig ez az utolsó dolog, amit erősíteni szeretnénk a vásárlási folyamat közben.

A bizonytalanság csökkentésére kiváló eszköz a garancia, amiből márkától függően 10-15 évet biztosítunk neked, illetve az ügyfeleidnek. Így te is meg tudod adni ezt a garanciát a vevőidnek, és a vásárlói bizalom növelésével az eladásaidat is növelheted. A napelemekből minimum egy raklapnyi – tehát általában 30 db – adagot tudsz rendelni, egyedi megállapodás részét képezheti a raklap megbontása.

Amennyiben Budapestre rendelnél, a kiszállítási díj ingyenes. Ezzel segítünk téged, hogy több erőforrást tudj fordítani a vásárlói köröd bővítésére.

Plusz infó tőlünk neked

Hallottál már az Otthonfelújítási támogatásról? Ez a családi házak felújítása esetén igénybe vehető, utófinanszírozásos állami támogatás, amit akár a napelemes rendszer kiépítésére is megkaphat a vevőd.

Ezzel a támogatással – amellyel akár a felújítási munkák, esetedben a napelemes rendszer alapanyagainak és munkadíjainak akár 50%-át, de maximum 3 millió forintot is visszakaphatják utólag – 2022. december 31-ig tudnak élni a vásárlóid.

Erre alapozva talán te is meg tudnád pörgetni az eladásaidat, nem gondolod?